Behind the scenes

Wie gaat er aan de slag met jou ideeën? Transparantie binnen bedrijven vind ik erg belangrijk. Ook al wil ik helemaal niet op de voorgrond treden, op deze manier krijgen jullie wel een beter gezicht van het bedrijf. 

Dus deze is voor jullie…

Babette Koolhof = babsMind

babsMind is opgezet om wensen, ideeën en creatieve uitspattingen om te zetten naar een concreet project. Een dosis gezond perfectionisme wordt meegenomen om het uiterste te behalen in een project. Door deze gedrevenheid is het nooit te laat om te leren en om uit je comfort zone te gaan. 

De naam babsMind komt omdat ik een creatief brein heb. Ik help je als persoon, maar mijn Mind staat voorop. Elke opdracht draait om jouw ideeën en niet die van mij. 

Babette Koolhof = babsMind

babsMind is opgezet om wensen, ideeën en creatieve uitspattingen om te zetten naar een concreet project. Een dosis gezond perfectionisme wordt meegenomen om het uiterste te behalen in een project. Door deze gedrevenheid is het nooit te laat om te leren en uit je comfort zone te gaan. 

De naam babsMind komt omdat ik een creatief brein heb. Ik help je als persoon, maar mijn Mind staat voorop. Elke opdracht draait om jouw ideeën en niet die van mij. 

Start up

Van Cibap Vakschool – Ruimtelijke product presentatie naar Breda University – Leisure & Events management is het nu volledig tijd voor mijn eigen onderneming. Op papier heb ik al bewezen dat ik een doorzetter ben maar daar hebben jullie niks aan. 

Laten we het zo zeggen; ik ben enorm leergierig en hou van uitdagingen. Dit brengt mij altijd tot een hoger niveau waarvan ik nog niet bewust was. Dit breng ik graag over naar mijn klant en zijn/haar doelgroep. Heb je een specifieke vraag dan kan je die altijd stellen, wie weet leren we er beide nog van. 

Door mijzelf uit te dagen blijf ik up to date van de nieuwste technieken. Mis ik toch iets, dan ga ik als de wiedeweerga aan de slag om dit onder de knie te krijgen. Waarom ik dit doe, omdat ik daar zelf enorm van geniet.

Dit brengt mij, dat ik jullie opdrachten kan vervullen volgens de huidige trends en ontwikkelingen. 

Gezelligheid

Gezelligheid kent geen tijd

Naast Babs is mijn andere bijnaam ook wel Babbels. ik hou van praten en persoonlijke interactie. Naast de gezelligheid brengt dit het ondernemen naar een hoger niveau. Wanneer je het volledige plaatje van elkaar hebt, geeft dit een vertrouwen waar je beide op kan bouwen. 

Heb je nu een fijn gevoel na het lezen van mijn verhaal of ben je geïnteresseerd wat ik voor jou kan betekenen?